A karácsonyfa alá kerülő ruhadarabok és lakástextilek nemcsak folyton fázós szeretteid számára lehetnek kiváló ajándékok, hanem a téli sportok szerelmeseinek és a megrögzött karácsonyimádóknak is. Olvass tovább, ismerd meg a Belstilo vadiúj hasznos és vicces karácsonyi ajándék kínálatát, amellyel kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okozhatsz.

1. Karácsonyi zoknik az egész családnak

Az Ysabel Mora vadonatúj kollekciójával idén a család apraja-nagyjára gondolt. A gyerekeknek szánt 3 pár zokniból álló ajándékcsomag tökéletes választás a saját kezűleg készített adventi kalendárium utolsó pár ablakába édesség mellé vagy ahelyett, hiszen a kék hóemberes, a szürke szívecskés és a piros alapon téli falut ábrázoló zoknik garantáltan fokozzák majd az ünnepet megelőző utolsó pár nap izgalmát.

A női zokni ajándékcsomagban 2 pár szuperaranyos dizájn kapott helyet. Habár a piros alapon karácsonyfás és a zöld alapon rénszarvasos zoknik egyféle méretben elérhetők, anyagösszetételüknek köszönhetően hamar felveszik viselőjük lábainak formáját és igazodnak azok méretéhez is. Ráadásul a szett ünnepi színekben pompázó díszdoboza, már messziről fel fogja hívni magára ajándékozottad figyelmét.

Hogy a családi összeöltözésből senki se maradjon ki, az idei férfiaknak készült karácsonyi zoknik ugyanazokkal a mintákkal elérhetők, mint női megfelelőik. Csempészd bele ezt is a kedvenc szerelmespárodnak szánt ajándéktáskába, hogy még szebbé tedd számukra a két ünnep közötti forró csokizós filmmaraton óráit.

2. Pihe-puha szőrmés papucsok fázós lábakra

Amikor legfázósabb szeretteid ajándékain gondolkodsz, érdemes a lábak kényelmére és komfortos melegére is gondolni, hiszen ez az a testrész, ahonnan a legkönnyebb felfázni. Legyen szó a szilveszterre való konyhai készülődésről vagy az újév legelső home office-ban töltött napjairól, az Ysabel Mora vadonatúj szőrös papucsai a leghidegebb járólapon is melegen tartják viselőjüket.

A hölgyeknek idén kétféle szín és három-háromféle méret közül választhatod ki a megfelelő ajándékot. A krémszínű alapon világosbarna csíkokkal díszített papucs a modern háziasszonyok kedvence, míg a teljesen rózsaszín modell játékos színével otthon is gondoskodik viselője nőies megjelenéséről.

Az Ysabel Mora vadiúj rozsdabarna négyzetráccsal és mottóval díszített sötétkék szőrmés férfi papucsa nemcsak az ágyból való reggeli kikelést könnyíti meg, de még a gyerekekkel való fogócska közben is páratlan komfortot biztosít majd a lábaknak. Pozitív üzenetével életkortól függetlenül, a nagyra nőtt kamasz rokontól kezdve, a világ legjobb apukáján át, a nyugdíjas éveit töltő apósig minden férfiarcra garantáltan mosolyt varázsol.

3. Téli mintás meleg és puha pléd az Ysabel Mora-tól

Az Ysabel Mora egy igazán humoros újdonsággal rukkolt elő az ünnepi időszakra, hiszen mi is lehetne ünnepibb annál, ha egy karácsonyi égőkkel körbetekert jegesmedve rénszarvasos fejpánttal síel végig egy pokróc felületén?

A meleg és puha pléd belső oldala fehér, plüss anyag, amely egy kiadós hóviharból való hazaérkezés után is szuperhamar felmelegíti tulajdonosát. A takaró díszcsomagolásban, piros szalaggal átkötve érkezik meg hozzád, így neked már csak egy hasonlóan cuki ajándékkártyáról kell gondoskodnod, hogy az ajándékozott egészen biztosan megtalálja a fa alatt vadiúj pihe-puha kedvencét.

A 160 x 130 cm-es méret miatt ezt a plédet egyaránt ajándékozhatod gyermeknek és felnőttnek. Sőt, épp itt az ideje, hogy te is meglepd magad ezzel a hasznos kiegészítővel, hiszen ha a vendégsereg távozik, páratlanul jó érzés lesz a takaró alatt olvasgatni az ünnepi üdvözlőkártyákat és az ajándékkönyveket. Csak arra vigyázz, hogy kedvenc forró italod, egy meleg zokni és a halkan duruzsoló radiátor mellett ez alatt a takaró alatt garantált lesz egy kiadós téli szundítás is!

4. Thermo aláöltözet a téli sportok szerelmeseinek

Egy thermo aláöltözet a leghasznosabb karácsonyi ajándék, ha

  • ajándékozottad egész télen a síeléssel egybekötött utazását várja,
  • barátnőddel még a legnagyobb mínuszokban sem hagyjátok ki a közös erdei kirándulást,
  • rokonod boltba vezető útját szeretnéd kényelmesebbé tenni a hideg téli napokon.

A télen is aktív férfiak ruhatárából nem hiányozhat egy termikus aláöltöző leggings, amely belülről tartja meg a testhőt. A belső plüssnek köszönhetően ebben még a leghidegebb napokon is élmény lesz a kutyasétáltatás és a gyerekekkel való korcsolyázás.

Egy csipkés részletekkel kiegészített női thermo pólóval pedig egyetlen ajándékban egyesítheted a hatékonyságot és az eleganciát. A hosszú ujjú felső belső plüss rétege még a városi ügyintézés óráit is komfortossá teszi. Neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd, hogy a háromféle szín közül szerettednek melyik tetszene leginkább.

5. Itt az új Belmanetti pamut-frottír törölköző kollekció

A karácsonyi ajándékok beszerzésének időszakában pont jókor érkezett meg a Belmanetti vadonatúj törölköző kollekciója a Belstilo webshopba. A kétféle (kéztörlő és fürdőlepedő) méretben választható újdonságok könnyen tisztítható, 60 fokon mosható és szárítógépben is kezelhető, hasznos ajándékok.

A 100%-ban prémium pamutból készülő Belmanetti törölközők rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkeznek, ezért nemcsak mindennapos otthoni használatra, hanem szaunázáshoz és wellnessezéshez is tökéletes ajándékok.

Válaszd ki a 4 féle szín közül azt, amelyik a leginkább passzol szeretteid otthonába:

  • az elegáns mályva egész évben ünnepélyes hangulatot csempész a fürdőszobába,
  • a friss mineral egy különleges zöld árnyalattal gondoskodik a helyiség nyugalmáról,
  • az univerzális szürke szín szinte minden fürdőszobában remekül mutat majd,
  • a szupertartós sötétkék igazán praktikus eleme lesz a kisgyermekes háztartásoknak.

Az idei kollekció különlegessége, hogy az egyszínű anyagot elegáns díszítősorok törik meg, akárcsak apró gyöngyök lennének belefűzve a törölközőbe.


Ajándékvásárlásra fel!
Nézz körül a Belstilo újdonságai között még ma »

Fázós szeretteidnek keresed a tökéletes karácsonyi ajándékot? Erre is van pár remek ötletünk.
Kattints IDE »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.