Habár a karácsonyt hamar magunk mögött hagytuk, a tél még csak nemrég kezdődött. Hogy a csípős januári mínuszokban és a leghidegebb februári napokon is garantált legyen az összkomfort érzése otthonodban, itt az ideje, hogy meglepd magad egy testet és lelket egyaránt megmelengető köntössel. Olvass tovább és derítsd ki, neked melyik Belmanetti-újdonság lesz a kedvenced idén télen.

Belmanetti köntösök változatos anyagokkal

A legújabb Belmanetti köntöskollekció telis-tele van különleges anyagú darabokkal. A megszokott bambusz és plüss köntösök mellett ebben a szezonban a márka számára még fontosabbá vált a fenntarthatóság és az öngondoskodás is.

Ellenállhatatlan puhaságú wellsoft köntösök

Kiváló példák erre a Belmanetti vadonatúj wellsoft köntösei. A pihe-puha és kellemes tapintású wellsoft nemrég robbant be a köztudatba és nemcsak látványával, hanem könnyű kezelhetőségével és gyűrődésmentes anyagával is hamar belopja magát viselői szívébe.

A klasszikus galléros fazon mellett a lazább kapucnis köntös is helyet kapott a márka kínálatában. A széles szín- és mintaválasztéknak köszönhetően ráadásul mindkét szabás elérhető élénk korall, halvány rózsaszín és pasztell kék árnyalatban is a Belstilo webshopban.

Természetesen a férfiaknak sem kell lemondaniuk a wellsoft köntösök gyengéd puhaságáról és dekoratív megjelenéséről. A sötétkék és szürke színben elérhető köntösök számukra is kapucnis és galléros fazonokban elérhetők. Lepd meg párodat eggyel és legyen minden ölelésetek a szokásosnál is puhább és szívmelengetőbb.

Biopamut köntösök, avagy helló fenntarthatóság

A biopamut olyan pamut, amelynek előállításához szigorú ökológiai gazdálkodási szabványoknak kell megfelelni.

A biopamut kiemelkedő előnye, hogy

  • organikus anyag, amely nem tartalmaz káros vegyszereket és mesterséges szálakat,
  • hipoallergén, ezért érzékeny bőrűek is bátran viselhetik,
  • termelése során a hagyományos pamuthoz képest energiát és vizet takarít meg,
  • előállítása közben megőrzi a talaj, az ökoszisztémák és az emberek egészségét,
  • hosszú évek múltán, életciklusa végén teljesen lebomlik.

A Belmanetti új kollekciójában a biopamut köntösök különleges, anyagában mintás megoldással készülnek. A letisztult négyzetek és az uniszex árnyalatok férfiak és nők számára egyaránt ellenállhatatlan megjelenést biztosítanak.

Belmanetti nyomott mintás bambusz köntösök

Ha Belmanetti, akkor természetesen nem maradhatnak el a modern minták és a játékosabb viseletek sem az új köntöskollekcióból. A különleges nyomott minták nemcsak az otthon kuckózós napokba csempésznek egy kis vidámságot, hanem kedvenc wellness szállodád folyosóján is garantáltan elismerő tekinteteket vívnak majd ki maguknak.

A női köntösök között idén a feltűnő, rózsaszín alapon lila tigriscsíkos darabok hódítanak, de a visszafogottabb, kék alapon apró geometrikus mintás köntösök is előkelő helyet foglalnak el a Belstilo toplistájának élén.



A férfiak számára pedig kortól függetlenül szuper választás a Belmanetti szürke alapon világosszürke és kék részletekkel díszített köntöse, amely az S-es mérettől kezdve, egészen a 3XL-ig elérhető.

Kimono fazonú Belmanetti köntösök

Mindened a japán kultúra? Odáig vagy a karcsúsított fazonokért? Vagy csak gyakran teszel-veszel otthon köntösben? Akkor a Belmanetti vadonatúj kimono fazonú köntöseit neked találták ki.

A tradicionális japán viselet által inspirált Belmanetti köntösök derekukon vastag, megkötős övvel hangsúlyozzák ki alakodat, széles ujjaikkal pedig minden helyzetben biztosítják mozgásszabadságodat.

Neked melyik a kedvenc kimono fazonú köntösöd az új kollekcióból?


Válaszd ki kedvencedet és lepd meg párodat, legjobb barátodat, testvéredet vagy édesapádat is egy férfi kimono szabású köntössel, hogy a közös filmezésekhez is össze tudjatok öltözni!

Belmanetti gombos köntösök

Hasonlóan a kis fekete koktélruhához, a gombos köntösök is már-már azok a ruhadarabok, amelyek nélkülözhetetlenek egy nő gardróbjában.

Egy királynői megjelenést biztosító gombos köntös minden, amire a házimunka és az otthon töltött pihenés pillanataiban szükséged van! Praktikus zsebei tökéletes helyet biztosítanak kedvenc illatosított zsebkendőidnek, mobiltelefonodnak és füllhallgatódnak, ami nélkül nem is igazi az otthoni takarítás.

A romantikus pillanatokhoz pedig a modálból és a bambuszból készült gombos köntösök egyaránt tökéletes választások: a bársonyos tapintású és selyemfényű anyagok lehengerlően stílusossá teszik az otthoni Netflixezős, vacsorarendelős randikat is.

Cipzáras köntösök a Belmanettitől

A Belmanetti új köntöskollekciójából természetesen a cipzáros fazonok sem maradhattak ki. Amellett, hogy ezekbe a lezser ruhadarabokba nagyon könnyű belebújni, akár pulóverként is viselhetők.

Kapd magadra új cipzáros köntösödet, amikor kimész az erkélyre megöntözni a virágokat vagy amikor gyorsan kiszaladsz a postaládához.

Pszt! A leghidegebb napokra válaszd a Belmanetti extra hosszú cipzáras köntösét, amely majdnem bokáig érő hosszával garantáltan didergésmentes viselet lesz majd.


Álmaid köntöse már a Belstilo webshopban vár rád!
Fedezd fel az új Belmanetti kollekció összes darabját ITT »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.