Néha, amikor már eleged van a hétköznapok monotonitásából, csakis egy wellness hétvége segíthet. Ahhoz, hogy megmasszíroztasd fáradt tagjaidat és csobbanj egyet a medencében, nincs szükséged másra, mint a számodra legkedvesebb személyre, akivel megoszthatod az élményt, és egy pihe-puha köntösre, amiben egész nap jól érzed majd magad. Gyere, olvass tovább és válaszd ki kedvencedet a Belstilo top 5 legszebb wellness köntöse közül.

1. Belmanetti frottír kapucnis köntös

A Belmanetti uniszex frottír köntöse azoknak készült, akik az élet minden területén a magas minőséget keresik. A márka ugyanis gondosan ügyel arra, hogy a frottír köntösök ne standard pamutból, hanem magas minőségű, prémium pamutszálakból készüljenek.

A prémium pamut óriási előnye, hogy

  • a hagyományos pamuttal szemben tartósabb, így vadiúj köntösöd sok-sok wellness hétvégére elkísérhet majd,
  • nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért hamar átmelegíti nyirkos bőrödet,
  • pihe-puha, dörzsölésmentes viselet, amely szinte átölel egy kiadós masszázs után,
  • természetes fényének köszönhetően a wellness részleg folyosóján is elegánssá teszi a megjelenésedet.

A Belmanetti uniszex frottír köntösei nemcsak a pároddal közös wellness hétvégét tehetik szebbé, de ajándéknak sem utolsók. Lepd meg bátran szüleidet, nagyszüleidet vagy legjobb barátnődet és a párját egy visszafogottan díszített összeállítással, hiszen a választható szürke, sötétkék és fehér színekkel szinte lehetetlen mellélőni.

2. Belmanetti rizs-frottír köntös

A 2023-as köntöstrendek népszerű újdonságai a különleges szövési technikával készülő rizs-frottír köntösök. Nevüket felületükről kapták, amely teljesen úgy néz ki, mintha egymás melletti rizsszemekből állna. Az eredmény pedig? Egy elegáns megjelenésű, mégis sportos fürdőköntös, amellyel a wellness központban is te lehetsz a legstílusosabb vendég.

A galléros és kapucnis kivitelben is elérhető rizs-frottír köntösök természetesen nemcsak szépek, de praktikusak is. A normál frottírral ellentétben ezekből a köntösökből kevésbé tud kihúzódni a pamutszál, így egy ilyen darabot akkor sem kell féltened, ha csak a bőrönd tetején, közvetlenül a cipzár mellett tudsz neki helyet szorítani.

3. Női bambusz-velúr köntös

Már most azt tervezed, hogy az egész hétvégédet a wellness központban töltöd majd? Ha a medencéből a jacuzziba, onnan pedig egyből a szaunába sietsz, majd egy jól megérdemelt arckezeléssel zárod a napodat, a lehető legnedvszívóbb köntösre lesz szükséged.

A Belmanetti bambusz-velúr köntöse tökéletes választás, mert belül a frottír és a bambusz keverékével szívja fel a bőrödön maradt vízcseppeket. A bambusz természetes anti-bakteriális tulajdonsága pedig abban is segít, hogy köntösöd a legforróbb szaunában töltött percek után is hosszú ideig friss és szagoktól mentes maradjon majd.

4. Kimono jellegű bambusz-velúr köntös

Ha a szállodában egy egyszerű, mégis nőies darabbal hódítanál, itt az ideje, hogy vess egy pillantást a Belmanetti kimono szabású köntösére.

A köntös bő ujjaival gondoskodik nagy mozgásszabadságodról, nőies övvel hívja fel a figyelmet karcsú derekadra és hosszú, bokáig érő szabásával biztosítja, hogy a wellness részlegtől a szobádig vezető úton egyetlen pillanatig se fázzanak a lábaid. Tágas zsebeiben pedig szobád mágneskártyája és az öltöződ kulcsa is elfér majd.

5. Bambusz-velúr uniszex köntös

A fiatalos szürke és kék árnyalatok minden bőrtípushoz, szem- és hajszínhez remekül passzolnak, így akár az első közös wellness hétvégétek, akár a sokadik évfordulótok közeleg, a Belmanetti uniszex bambusz-velúr köntöseivel garantáltan minden szem rátok szegeződik majd a szálloda folyosóján.

Míg a köntös belső oldala természetes bambusz-pamut keverék, amit érzékeny bőrűként is bátran viselhetsz, addig a külső oldal habos poliészter, ami még a téli wellnessezések alkalmával is szupermelegen tart majd.



Neked melyik a kedvenced? Találd meg álmaid wellness köntösét a Belstilo webshopban!
Kezdd ITT »

Írj megjegyzést

Kérlek vedd figyelembe: a megjegyzésedet kiírás előtt jóvá kell hagyjuk.